WE Nyedhiyani HIGH QUALITYEQUIPMENT

GENCOR EQUIPMENT

  • efek Single toyo ingkang kabucal evaporator

    efek Single toyo ingkang kabucal evaporator

    Single efek toyo ingkang kabucal evaporator nggunakake: peralatan iki cocog kanggo pharmaceutical, biologi, pangan, industri kimia lan liyane, lan asring digunakake kanggo penguapan mbeber Cina tradisional medicine, jus woh, kimia solusi nggoleki, etc. Fitur: a. struktur kompak lan wilayah lantai cilik. Precision polishing nang njaba peralatan, ing baris karo syarat GMP. b. peralatan iki utamané dumadi saka mesin ingkang ndamel benter, separator, defoamer a, kondensator lan kaya. c ....

  • dryer seri vakum YZGFZG

    dryer seri vakum YZGFZG

    YZG / FZG seri vakum dryer Pambuka: Sing dadi-disebut pangatusan vakum iku kanggo garing materi ing kahanan vakum, lan yen pump vakum digunakake kanggo mompa lan dehumidifying, tingkat pangatusan cepet. Wigati: Yen kondensator digunakake, ing solvent ing materi bisa mbalekake dening condenser ing; yen banyu seri pump vakum ring SK digunakake, kondensator bisa dilirwakaké, nyimpen investasi energi. gambaran produk: dryer seri vakum YZG / FZG belongs kanggo dryer vakum statis. The dr ...

  • Vacuum decompression concentrator

    Vacuum decompression concentrator

    Vacuum decompression concentrator First, orane katrangan saka aplikasi peralatan iki cocog kanggo konsentrasi saka Cairan ing pharmaceutical, pangan, kimia lan industri, lan bisa digunakake minangka Recovery alkohol lan extraction medhune prasaja. Bagéan ing kontak karo peralatan sing digawe saka stainless steel, kang tahan karat apik lan meets standar GMP. Kapindho, komposisi peralatan peralatan iki utamané dumadi saka awak utama tank konsentrasi, beluk-Cairan ...

  • efek concentrator pindho

    efek concentrator pindho

    Double efek concentrator First, orane katrangan saka aplikasi concentrator punika cocok kanggo konsentrasi cairan kayata kanggo pangobatan tradhisional Tiongkok, medicine kulon, glukosa, pati, monosodium glutamat, biasa produk, kimia, lan sapiturute, lan utamané cocok kanggo konsentrasi vakum kurang suhu bahan sensitif panas. Sawise pitungan ati lan desain ati, kita perusahaan wis luwih keuntungan saka fitur asli. Kapindho, komposisi Peralatan pindho efek ...

  • Telu-efek concentrator

    Telu-efek concentrator

    Telu-efek concentrator First, orane katrangan saka aplikasi concentrator punika cocok kanggo konsentrasi cairan kayata kanggo pangobatan tradhisional Tiongkok, medicine kulon, glukosa, pati, monosodium glutamat, biasa produk, kimia, lan sapiturute, lan utamané cocok kanggo vakum kurang suhu konsentrasi saka bahan sensitif panas. Sawise pitungan ati lan desain ati, kita perusahaan wis luwih keuntungan saka fitur asli. Kapindho, komposisi peralatan Telu-efek c ...

  • concentrator bundher

    concentrator bundher

    Bundher concentrator First, orane katrangan saka aplikasi peralatan iki cocog kanggo konsentrasi saka Cairan ing pharmaceutical, pangan, kimia lan industri, lan bisa digunakake minangka Recovery alkohol lan extraction medhune prasaja. Bagéan ing kontak karo peralatan sing digawe saka stainless steel, kang tahan karat apik lan meets standar GMP. Kapindho, komposisi peralatan peralatan iki utamané dumadi saka awak utama tank konsentrasi, separator beluk-Cairan, ...

  • vakum concentrator Coil

    vakum concentrator Coil

    Coil vakum concentrator First, orane katrangan saka aplikasi piranti punika cocok kanggo konsentrasi saka bahan Cairan kayata kanggo pangobatan tradhisional Tiongkok, medicine kulon, pangan, monosodium glutamat, biasa, glukosa, pati, jus, kimia lan kaya. Kapindho, komposisi peralatan Piranti piranti sealing silinder kanthi jaket termal jampel, kang vacuumed kanthi prasaja lan Ejector hydraulic efisien. peralatan dipérang dadi telung bagéan, chambe penguapan ...

  • Alkohol concentrator Recovery

    Alkohol concentrator Recovery

    Alkohol Recovery concentrator First, orane katrangan saka aplikasi peralatan iki cocog kanggo pharmaceutical, biologi, pangan, kimia lan industri. Asring digunakake kanggo penguapan mbeber pangobatan tradhisional Tiongkok, kimia solusi nggoleki, etc. Iku utamané cocok kanggo penguapan lan Recovery saka cairan pelarut organik. Kapindho, komposisi peralatan peralatan iki utamané dumadi saka mesin ingkang ndamel benter, lan evaporator, a defoamer, kondensator pindho, adhem, sing nampa Cairan ta ...

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

Yanjialong Machinery Technology (Jiangsu) Co., Ltd.is a private enterprise integrating international design, design, manufacture, installation and service. Its core technologies and leading products are: various types of evaporation concentration, crystallization, drying equipment and MVR mechanical vapor compressor evaporator. It is widely used in chemical, pharmaceutical, dairy, starch sugar, juice jam, plant extracts and environmental wastewater concentrating. The products are designed and manufactured in strict accordance with national standards…

Melok aktivitas pameran

KANGAN & perdagangan ditampilake

  • Prinsip kerja evaporator telung efek kanggo limbah uyah sing akeh uyah

    Penguap efek telu yaiku sejenis peralatan ekstraksi lan konsentrasi, sing akeh digunakake ing proses penguapan lan konsentrasi bahan cair kayata farmasi, bahan kimia, panganan, lan industri ringan. Wektu dadi panas fisik cendhak, kacepetan penguapan cepet, ...

  • Pasar silinder lan konsentrator oksigen bakal dadi saksi pertumbuhan paling dhuwur ing donya ing taun 2019-2025

    Prospek pasar silinder oksigen lan konsentrator, analisis komprehensif lan segmen pasar utama lan ramalan, 2019-2025. Laporan silinder oksigen lan pasar konsentrator minangka sumber data sing migunani kanggo para ahli strategi bisnis. Nyedhiyakake analisis pangembangan pasar kanggo industri liwat ...

  • Analisis lan mbandhingake kaluwihan lan kerugian penguapan film sing tiba

    Evaporator film sing tiba yaiku salah sawijining peralatan penguapan efisiensi tinggi, sing sacara kolektif diarani penguapan film tipis bebarengan karo evaporator film sing saya akeh lan evaporator film sing dikikis. Penguap film tipis duwe kaluwihan sing signifikan lan akeh digunakake ing kimia, industri ringan lan foo ...

  • Prinsip penguap sirkulasi paksa

    Penguap sirkulasi paksa minangka penguap sing gumantung saka tenaga eksternal sing bisa beredar. Penguap sirkulasi sing dipeksa luwih cocog kanggo penguapan kristalisasi, fouling, konsentrasi dhuwur, viskositas dhuwur, lan banyu limbah padhet sing larut lan cairan limbah. musataken ...

  • Eksistensi lan misi penguap MVR

    Evaporator MVR minangka jinis peralatan penguapan efisiensi tinggi lan hemat energi sing umume digunakake ing industri farmasi. Piranti kasebut nggunakake teknologi steaming suhu rendah lan tekanan rendah lan energi bersih kanggo ngasilake uap minangka energi kanggo misahake banyu ing medium. Iku ing ...