Ne ofrojmë HIGH QUALITYEQUIPMENT

GENCOR PAJISJE

 • Single efekt aparat avullimi i ujërave të zeza

  Single efekt aparat avullimi i ujërave të zeza

  Single Efekti Përdorimi aparat avullimi i ujërave të zeza: Kjo pajisje është i përshtatshëm për farmaceutike, biologjike, ushqim, industri kimike dhe të tjera, dhe është përdorur shpesh për avullimit të ekstrakteve mjekësisë tradicionale kineze, lëngje frutash, zgjidhjet gjobë kimike, etj Features: a. struktura kompakte dhe zonë të vogël kati. Precision lustrim brenda dhe jashtë pajisjet, në përputhje me kërkesat e GMP. b. Pajisjeve është i përbërë kryesisht nga një ngrohës, një ndarës, një defoamer, një kondensator dhe si. c ....

 • YZGFZG tharëse seri vakuum

  YZGFZG tharëse seri vakuum

  YZG / FZG seri vakum tharëse Hyrje: I ashtuquajturi tharje vakum është të thatë materialin në kushte vakum, dhe në qoftë se pompë vakumi është përdorur për pompimin dhe dehumidifying, shkalla e tharjes është përshpejtuar. Shënim: Nëse një kondensator është përdorur, tretës në material mund të mbulohen nga kondensator; nëse unazë uji seri pompë SK vakum është përdorur, kondensator mund të hiqej, duke kursyer investimet e energjisë. Përshkrimi i produktit: YZG / FZG tharëse seri vakum përket tharëse vakum statike. DR ...

 • Vakum decompression flotacion

  Vakum decompression flotacion

  Vakum decompression flotacion Së pari, fusha e zbatimit Kjo pajisje është e përshtatshme për përqendrimin e lëngshme në farmaceutike, ushqimore, kimike dhe industri të tjera, dhe mund të përdoret si shërim alkoolit dhe nxjerrjen e thjeshtë zbaticë. Pjesët në kontakt me pajisje janë bërë prej çeliku inox, e cila ka rezistencë të mirë korrozioni dhe plotëson standardet GMP. Së dyti, përbërja pajisjet Pajisjeve është i përbërë kryesisht nga një trup tank përqendrimi kryesor, një avull-lëngshme ...

 • Dyfishtë efekt flotacion

  Dyfishtë efekt flotacion

  Dyfishtë efekt flotacion Së pari, fusha e aplikimit flotacion është i përshtatshëm për përqendrimin e lëngjeve të tilla si mjekësi tradicionale kineze, mjekësisë perëndimore, glukozë, niseshte, glutamate monosodium, produktet e qumështit, kimike, etj, dhe është veçanërisht i përshtatshëm për përqendrim vakum temperaturë të ulët i ngrohjes materialeve të ndjeshme. Pas llogaritjes të kujdesshëm dhe të projektimit të kujdesshëm, kompania jonë ka më shumë përfitime se sa karakteristikat origjinale. Së dyti, pajisje përbërja double-efekt ...

 • Tre-efekt grumbullues

  Tre-efekt grumbullues

  Tre-efekt flotacion Së pari, fusha e aplikimit flotacion është i përshtatshëm për përqendrimin e lëngjeve të tilla si mjekësi tradicionale kineze, mjekësisë perëndimore, glukozë, niseshte, glutamate monosodium, produktet e qumështit, kimike, etj, dhe është veçanërisht i përshtatshëm për vakum temperaturë të ulët përqendrimi i ngrohjes materialeve të ndjeshme. Pas llogaritjes të kujdesshëm dhe të projektimit të kujdesshëm, kompania jonë ka më shumë përfitime se sa karakteristikat origjinale. Së dyti, përbërja pajisje tre-efekt c ...

 • flotacion sferike

  flotacion sferike

  Sferike flotacion Së pari, fusha e zbatimit Kjo pajisje është e përshtatshme për përqendrimin e lëngshme në farmaceutike, ushqimore, kimike dhe industri të tjera, dhe mund të përdoret si shërim alkoolit dhe nxjerrjen e thjeshtë zbaticë. Pjesët në kontakt me pajisje janë bërë prej çeliku inox, e cila ka rezistencë të mirë korrozioni dhe plotëson standardet GMP. Së dyti, përbërja pajisjet Pajisjeve është i përbërë kryesisht nga një trup tank përqendrimi kryesor, një ndarës avujt e-lëngshme, ...

 • Spirale vakuum grumbullues

  Spirale vakuum grumbullues

  Coil flotacion vakum Së pari, fusha e aplikimit Pajisja është i përshtatshëm për përqendrimin e materialeve të lëngshme të tilla si mjekësi tradicionale kineze, mjekësi perëndimore, ushqim, glutamate monosodium, qumështit, glukozë, niseshte, lëng, kimike dhe të ngjashme. Së dyti, përbërja pajisjet Pajisja është një pajisje cilindrike nënshkrimin me një xhaketë termike izolimin, e cila është vacuumed me një të thjeshtë dhe efikas Shtypës hidraulike. Pajisja është e ndarë në tri pjesë, të avullimit chambe ...

 • Alkooli shërim flotacion

  Alkooli shërim flotacion

  Alkooli shërim flotacion Së pari, fusha e zbatimit Kjo pajisje është i përshtatshëm për farmaceutike, biologjike, ushqim, kimike dhe industri të tjera. Ajo është përdorur shpesh për avullimit të ekstrakteve mjekësisë tradicionale kineze, zgjidhjet gjobë kimike, etj Kjo është veçanërisht e përshtatshme për avullimit dhe rimëkëmbjen e tretës organike. Së dyti, përbërja pajisjet Pajisjeve është i përbërë kryesisht nga një ngrohës, një aparat avullimi, një defoamer, një kondensator të dyfishtë, një frigorifer, një pranues të lëngshme ta ...

Besimi ne, na zgjidhni

Rreth nesh

Përshkrim i shkurtër:

Yanjialong Machinery Technology (Jiangsu) Co., Ltd.is a private enterprise integrating international design, design, manufacture, installation and service. Its core technologies and leading products are: various types of evaporation concentration, crystallization, drying equipment and MVR mechanical vapor compressor evaporator. It is widely used in chemical, pharmaceutical, dairy, starch sugar, juice jam, plant extracts and environmental wastewater concentrating. The products are designed and manufactured in strict accordance with national standards…

Marrin pjesë në aktivitetet ekspozitë

Ngjarje dhe tregon tregtisë

 • Parimi i punës së avulluesit me tre efekte për ujërat e zeza me kripë të lartë

  Avulluesi me tre efekte është një lloj pajisje nxjerrëse dhe përqendrimi, e cila përdoret gjerësisht në procesin e avullimit dhe përqendrimit të materialeve të lëngëta siç janë farmaceutikët, kimikatet, ushqimi dhe industria e lehtë. Koha e ngrohjes fizike është e shkurtër, shpejtësia e avullimit është e shpejtë, t ...

 • Tregu i bombolave ​​të oksigjenit dhe koncentratorëve do të dëshmojë rritjen më të lartë në botë në 2019-2025

  Perspektivat e tregut të bombolave ​​dhe koncentratorëve të oksigjenit, analiza gjithëpërfshirëse dhe segmentet kryesore të tregut dhe parashikimet, 2019-2025. Cilindrat e oksigjenit dhe raportet e tregut të përqendruesve janë një burim i vlefshëm i të dhënave për strategët e biznesit. Ai siguron një analizë të rritjes së tregut për industrinë mbi ...

 • Analiza dhe krahasimi i avantazheve dhe disavantazheve të avulluesve të rënies së filmit

  Avulluesi i filmit që bie është një lloj pajisje avullimi me efikasitet të lartë, e cila kolektivisht quhet avullues i filmit të hollë së bashku me avulluesin e filmit dhe avulluesin e filmit të skrapuar. Avulluesit e hollë të filmave kanë përparësi të konsiderueshme dhe përdoren gjerësisht në kimike, industri të lehtë dhe foo ...

 • Parimi i avulluesit të qarkullimit të detyruar

  Avulluesi me qarkullim të detyruar është një avullues që mbështetet në fuqinë e jashtme për të qarkulluar. Avulluesi me qarkullim të detyruar është më i përshtatshëm për avullimin e kristalitetit, fëlliqjes, përqendrimit të lartë, viskozitetit të lartë dhe ujërave të zeza të ngurtësuara të pazgjidhshme dhe lëngjeve të mbetjeve. përqendrohem ...

 • Ekzistenca dhe misioni i avulluesit MVR

  Avulluesi MVR është një lloj i ri i pajisjeve të avullimit me efikasitet të lartë dhe me kursim të energjisë, të përdorura kryesisht në industrinë farmaceutike. Pajisjet përdorin teknologjinë e avullimit në temperaturë të ulët dhe presion të ulët dhe energji të pastër për të gjeneruar avull si energji për të ndarë ujin në mjedis. Isshtë një në ...