URANG nyadiakeun tinggi QUALITYEQUIPMENT

GENCOR alat

  • éfék tunggal wastewater evaporator

    éfék tunggal wastewater evaporator

    Hiji éfék wastewater evaporator pamakéan: alat-alat ieu cocog pikeun farmasi, biologis, pangan, industri kimia jeung lianna, sarta mindeng dipaké pikeun évaporasi of extracts Pasundan, juices buahan, solusi kimiawi rupa, jsb Pitur: a. Struktur ci sarta aréa lanté leutik. Precision polishing jero sarta luar parabot, dina garis kalawan syarat GMP. b. alat-alat nu utamana diwangun ku manaskeun, SEPARATOR a, defoamer a, condenser a jeung kawas. c ....

  • dryer runtuyan vakum YZGFZG

    dryer runtuyan vakum YZGFZG

    YZG / FZG runtuyan vakum dryer Perkenalan: The disebut drying vacuum nyaeta ka tegalan bahan dina kaayaan vacuum, sarta lamun pompa vakum dipaké pikeun ngompa jeung dehumidifying, laju drying ieu gancangan. Catetan: Upama hiji condenser dipaké, anu pangleyur dina bahan nu bisa pulih ku condenser nu; lamun éta cai runtuyan pompa vakum ring SK dipaké, condenser bisa disingkahkeun, nyimpen investasi énergi. pedaran produk: dryer runtuyan vakum YZG / FZG milik dryer vakum statis. The dr ...

  • Vakum decompression concentrator

    Vakum decompression concentrator

    Vakum decompression concentrator Kahiji, ruang lingkup aplikasi pakakas Ieu cocog pikeun konsentrasi cair dina farmasi, kadaharan, kimia sarta industri lianna, sarta bisa dipaké salaku recovery alkohol jeung ékstraksi réfluks basajan. Bagian dina kontak jeung alat-alat nu dijieun tina stainless steel, nu boga daya tahan korosi alus tur meets standar GMP. Kadua, komposisi peralatan parabot The utamana diwangun ku awak utama tank konsentrasi, a uap-cair ...

  • pangaruh concentrator ganda

    pangaruh concentrator ganda

    Ganda pangaruh concentrator Kahiji, ruang lingkup aplikasi concentrator ieu cocog pikeun konsentrasi cair kayaning ubar tradisional Cina, ubar barat, glukosa, pati, Monosodium glutamat, produk susu, bahan kimia, jeung sajabana, jeung utamana cocog pikeun konsentrasi vakum hawa tiis bahan sénsitip panas. Saatos itungan ati jeung desain ati, parusahaan urang boga leuwih kauntungan ti fitur aslina. Kadua, komposisi parabot The ganda-pangaruh ...

  • Tilu-éfék concentrator

    Tilu-éfék concentrator

    Tilu-éfék concentrator Kahiji, ruang lingkup aplikasi concentrator ieu cocog pikeun konsentrasi cair kayaning ubar tradisional Cina, ubar barat, glukosa, pati, Monosodium glutamat, produk susu, bahan kimia, jeung sajabana, jeung utamana cocog pikeun vakum hawa tiis konsentrasi bahan sénsitip panas. Saatos itungan ati jeung desain ati, parusahaan urang boga leuwih kauntungan ti fitur aslina. Kadua, komposisi parabot Tilu-éfék c ...

  • concentrator buleud

    concentrator buleud

    Buleud concentrator Kahiji, ruang lingkup aplikasi pakakas Ieu cocog pikeun konsentrasi cair dina farmasi, kadaharan, kimia sarta industri lianna, sarta bisa dipaké salaku recovery alkohol jeung ékstraksi réfluks basajan. Bagian dina kontak jeung alat-alat nu dijieun tina stainless steel, nu boga daya tahan korosi alus tur meets standar GMP. Kadua, komposisi peralatan parabot The utamana diwangun ku awak utama tank konsentrasi, a SEPARATOR uap-cair, ...

  • vakum concentrator coil

    vakum concentrator coil

    Coil vakum concentrator Kahiji, ruang lingkup aplikasi alat ieu cocog pikeun konsentrasi bahan cair kayaning ubar tradisional Cina, ubar barat, kadaharan, Monosodium glutamat, susu, glukosa, aci, jus, kimia sarta kawas. Kadua, komposisi alat alat mangrupa alat sealing cylindrical ku jaket insulasi termal, nu geus vacuumed ku basajan jeung ejector hidrolik efisien. alat-alat nu dibagi kana tilu bagian, anu chambe évaporasi ...

  • Alkohol concentrator recovery

    Alkohol concentrator recovery

    Alkohol recovery concentrator Kahiji, ruang lingkup aplikasi pakakas Ieu cocog pikeun farmasi, biologis, kadaharan, kimia sarta industri lianna. Hal ieu mindeng dipaké pikeun évaporasi of extracts ubar tradisional Cina, solusi kimiawi rupa, jsb Ieu hususna cocog pikeun évaporasi na recovery ti pangleyur organik. Kadua, komposisi peralatan parabot The utamana diwangun ku manaskeun a, hiji evaporator, a defoamer, a condenser ganda, a cooler, hiji panarima cair ta ...

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

pedaran ringkes:

Yanjialong Machinery Technology (Jiangsu) Co., Ltd.is a private enterprise integrating international design, design, manufacture, installation and service. Its core technologies and leading products are: various types of evaporation concentration, crystallization, drying equipment and MVR mechanical vapor compressor evaporator. It is widely used in chemical, pharmaceutical, dairy, starch sugar, juice jam, plant extracts and environmental wastewater concentrating. The products are designed and manufactured in strict accordance with national standards…

Ilubiung dina kagiatan pameran

Wanayasa & nembongkeun dagang

  • Prinsip kerja épaporator tilu épék pikeun cai limbah uyah tinggi

    Épaporator tilu épék mangrupikeun salah sahiji alat ékstraksi sareng konsentrasi, anu seueur dianggo dina prosés évaporasi sareng konsentrasi bahan-bahan cair sapertos farmasi, kimia, pangan, sareng industri ringan. Waktos pemanasan fisik pondok, laju nguap gancang, t ...

  • Pasar silinder sareng konsentrator oksigén bakal nyaksian pertumbuhan anu luhur di dunya dina 2019-2025

    Prospek pasar silinder oksigén sareng konsentrator, analisis komprehensif sareng segmen pasar utama sareng ramalan, 2019-2025. Silinder oksigén sareng laporan pasar konsentrator mangrupikeun sumber data anu penting pikeun ahli strategi bisnis. Éta nyayogikeun analisis kamekaran pasar pikeun industri langkung ...

  • Analisis sareng ngabandingkeun kaunggulan sareng karugian tina évaporator pilem murag

    Évaporator pilem ragrag mangrupikeun salah sahiji alat évaporasi épisiénsi luhur, anu sacara koléktif disebut épaporator pilem ipis sasarengan sareng évaporator pilem anu naék sareng évaporator pilem anu dikikis. Épaporator pilem ipis gaduh kaunggulan anu penting sareng seueur dianggo dina kimia, industri lampu sareng foo ...

  • Prinsip evaporator sirkulasi paksa

    Épaporator sirkulasi paksa nyaéta évaporator anu ngandelkeun kakuatan luar pikeun medar. Épaporator sirkulasi paksa langkung cocog pikeun épaporasi kristalisitas, fouling, konsentrasi tinggi, viskositas tinggi, sareng cai limbah padet anu teu leyur sareng cairan limbah. konséntrasi. ...

  • Ayana sareng misi nguap MVR

    MVR evaporator mangrupikeun jinis épisiénsi épisiensi tinggi sareng hemat énergi peralatan anu utamina dianggo dina industri farmasi. Parabotna ngagunakeun téknologi ngukus suhu-handap sareng tekanan rendah sareng énergi bersih pikeun ngahasilkeun uap salaku énergi pikeun misahkeun cai dina medium. Éta mangrupikeun ...